Veelgestelde vragen

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt je deelname opzeggen via de portal, het daar geboden alternatief, door te bellen of door een e-mail te sturen. We hanteren een opzegtermijn van een maand. Echter, een deelnemer die schenkingen heeft ontvangen kan de deelname alleen beëindigen als de deelname twee maal langer heeft geduurd dan de periode waarin schenkingen zijn ontvangen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt op ieder gewenst moment opzeggen, dat kan via de portal, het daar geboden alternatief, door even te bellen of door een e-mail te sturen. We hanteren een opzegtermijn van één maand en je deelname eindigt per de eerste dag van een maand. Echter, een deelnemer die schenkingen heeft ontvangen kan zijn deelname alleen beëindigen als de deelname twee maal langer was dan de periode waarin schenkingen zijn ontvangen.

Wat gebeurt er met mijn geld na beëindiging?

Als je je deelname stopt, wordt het geld dat nog op je AOV rekening staat automatisch binnen één week na het einde van deelname naar je overgemaakt.

Moet ik mijn deelname aan AOV Fonds Kunst en Cultuur verlengen?

Nee hoor, je doet gewoon mee met AOV Fonds Kunst en Cultuur en ontvangt dan schenkingen bij arbeidsongeschiktheid totdat jij ermee wilt stoppen of tot je stopt met ondernemen.

Wat gebeurt er bij overlijden?

Als een deelnemer komt te overlijden stopt uiteraard de deelname aan de schenkkring. Indien de deelnemer ziek was dan volgen nog schenkingen tot dat moment. De plicht om de betreffende maand nog te schenken komt te vervallen en het geld dat op de Zakelijke Beheerrekening staat wordt dezelfde maand overgemaakt naar de rekening die in het systeem staat geregistreerd (IBAN Inkomen).

Hoe kan ik mijn bunq rekening opzeggen

Je hebt bij de bunq een account en 1 of meerdere rekeningen. Voordat je je account en daarmee ook je rekeningen kunt opzeggen dien je er eerst voor te zorgen dat er geen geld meer staat op je rekening(en). Vervolgens ga je via het menu dat onder in het scherm staat naar Profiel. Daar zie je (wellicht moet je naar beneden scrollen) onder je naam Plan (iPhone) of Abonnement (Android). Als je daar op tikt dan kan je op het volgende scherm onderaan (rode tekst) op “Account opheffen” tikken.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over het AOV Fonds Kunst en Cultuur. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.