Veelgestelde vragen

Waarom krijg ik een factuur voor de inschrijfkosten?
Het SamSam Servicebureau handelt de inschrijvingen af en conform de afspraken met de vereniging mogen zij de kosten voor de inschrijving rechtstreeks met de deelnemers verrekenen. De kosten voor een arbeidsongeschiktheidsvoorziening zoals de onze mag je niet zakelijk verrekenen.  Kijk eventueel ook even naar deze post op de site van de KvK hier over (onderaan, schenkkringen fiscaal).
Moet ik mijn AOV Fonds Kunst en Cultuur deelname verlengen?

Nee hoor, je blijft gewoon meedoen en ontvangt schenkingen bij arbeidsongeschiktheid totdat jij ermee wilt stoppen of tot je stopt met ondernemen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Je kunt op ieder gewenst moment opzeggen. We hanteren een opzegtermijn van één maand en je lidmaatschap eindigt per de eerste dag van een maand.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt je deelname opzeggen door te mailen naar info@aovfondskunstencultuur.nl of te bellen naar:  085 – 1303 3998. We hanteren een opzegtermijn van een maand.

 

Wat gebeurt er met mijn geld als ik stop met meedoen (na beëindiging)?

Op de eerste dag dat je niet meer meedoet met AOV Fonds Kunst en Cultuur wordt de machtiging op je AOV Fonds Kunst en Cultuur rekening verbroken. Het geld blijft op je rekening staan en je kunt er dan weer vrij over beschikken.