Arbodienst

Als je deelnemer bent van het AOV Fonds Kunst en Cultuur en je bent arbeidsongeschikt, word je begeleid door onze arbodienst Bureau Streefkerk. Zij beoordelen jouw situatie en begeleiden jouw re-integratie. Zo sta je er niet alleen voor.

Beoordelen en begeleiden

Je hoopt het niet. Maar het kan jou ook gebeuren: je wordt arbeidsongeschikt en moet je ziek melden. Als deelnemer van het AOV Fonds Kunst en Cultuur sta je er niet alleen voor. Een casemanager van onze arbodienst, bureau Streefkerk, neemt contact met je op na jouw ziekmelding. Samen maken jullie een inschatting van de ernst en de duur van de situatie.

Daarna beoordeelt een BIG-geregistreerde verzekeringsarts wat er met je aan de hand is en bepaalt een arbeidsdeskundige de mate van arbeidsongeschiktheid.

Uitgangspunt van al deze professionals is steeds dat jij als ondernemer zo snel mogelijk weer aan het werk wilt. Als de inzet van re-integratie bevorderende middelen daarbij helpt, adviseren zij het AOV Fonds Kunst en Cultuur daarover. Het kan zijn dat je dan naast / in plaats van schenkingen krijgt wat jij nodig hebt om snel weer aan de slag te gaan.

Voorkomen is beter

Natuurlijk voorkom je liever dat je ziek wordt. Gezond leven, goed voor jezelf zorgen, aandacht voor veilige werkomstandigheden en af en toe even stilstaan, kunnen daarbij helpen. Uiteindelijk is dat jouw eigen verantwoordelijkheid. Maar we willen jou daarbij gaan helpen met een aanbod speciaal voor het AOV Fonds Kunst en Cultuur leden. Binnenkort gaan we daarmee aan de slag.

Meer over Bureau Streefkerk

“Samen aan het werk!” is het motto van Bureau Streefkerk. Hun aanpak is oplossingsgericht, flexibel en pro-actief. Hun professionals zijn deskundig en geregistreerd. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in Verzuimsignaal dat aan alle privacy eisen voldoet.

meer weten over Bureau Streefkerk 

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over het AOV Fonds Kunst en Cultuur. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.