Doe de AOV Check!

Binnen 1 minuut weten hoe hoog jouw inkomen tijdens ziekte kan zijn als je deelnemer wordt van het AOV Fonds Kunst en Cultuur? En weten wat dan jouw kosten en mogelijkheden zijn?

Stel hier je gewenst (netto) inkomen in:

Maandelijkse inleg

Maandelijkse inleg

dit bedrag is inclusief alle kosten bij het inkomen van jouw keuze.

Maandelijks gespaard

Maandelijks gespaard

door deelnemers van het eerste uur met hetzelfde inkomen als jouw keuze.

Benodigd inkomen

Benodigd inkomen

uit onderneming per maand als je een eenmanszaak of vof hebt (BV: ).

Maandelijkse inleg

En voor de volstrekte helderheid, met maandelijkse inleg bedoelen we het bedrag dat je maandelijks op je SamSam rekening moet storten. Dit is dus het spaarbedrag (voor schenkingen en arbodienst), de contributie (€15,-) en de bankkosten (€7,99) bij elkaar opgeteld.

Maandelijks gespaard

Het bedrag bij maandelijks gespaard is het bedrag dat er per maand gemiddeld over is gebleven van de inleg (en dus is gespaard). Je ziet dus dat deelnemers veel lagere kosten hebben dan de inleg. Het spaarbedrag vormt de buffer zodat er altijd voldoende geld is om schenkingen te doen.

Benodigd inkomen

Het benodigd inkomen is het (gemiddelde) bruto maandinkomen dat je minimaal nodig hebt om bij aanvang van je lidmaatschap het door jou ingestelde gewenste inkomen af te kunnen spreken.

Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met u op voor een op maat gemaakt advies. Het verplicht u uiteraard tot niets.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog even checken

Voorwaarden om deelnemer te worden van het AOV Fonds Kunst en Cultuur zijn:

  • Je bent zelfstandig ondernemer;
  • Op het moment dat je deelname aanvangt, ben je in staat jouw beroep / werkzaamheden uit te voeren. Je bent dus niet beroepsarbeidsongeschikt;*
  • Je genereert inkomen uit je onderneming. Of als je starter bent: je weet dat je inkomen gaat genereren.

* Als je op het moment dat jouw deelname ingaat door ziekte niet in staat bent jouw eigen beroep / werkzaamheden uit te voeren en/of als je weet dat je binnenkort door een ziekte / behandeling of ingreep (tijdelijk) niet jouw beroep / werkzaamheden kunt uitvoeren, kun je nog niet deelnemer worden. Je meldt je dan aan als deelnemer als je weer volledig in staat bent om te werken.

We hebben natuurlijk nog wat meer afspraken.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over het AOV Fonds Kunst en Cultuur. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.