Cadeautje geven, cadeautje(s) krijgen!

Als je lid bent van AOV Fonds Kunst en Cultuur kun je cadeautjes geven. Lees hier meer over het ambassadeursprogramma waarmee je cadeautjes geeft én daardoor ook zelf ontvangt!

Zo eenvoudig is het!

Als lid van AOV Fonds Kunst en Cultuur heb je een Ambassadeurscode waarmee je cadeautjes kan geven. Deze vind je terug in jouw AOV FONDS, waar je ook een handige knop vindt om iemand de benodigde informatie te geven.

Als iemand jouw Ambassadeurscode gebruikt bij het maken van de afspraak om het inkomen af te stemmen, dan is de eerste maand van zijn lidmaatschap gratis. Geen kapitaal maar wel leuk meegenomen toch?

Als jij meer personen weet te overtuigen van alle voordelen van AOV Fonds Kunst en Cultuur en meer personen jouw code gebruiken krijg je steeds meer cadeautjes. En met cadeautjes bedoelen we dan maanden gratis lidmaatschap!

Als er 1 persoon gebruik maakt van je persoonlijke Ambassadeurscode dan heb je 1 gratis maand deelname aan AOV Fonds Kunst en Cultuur verdient. Als een tweede persoon gebruik maakt van jouw Ambassadeurscode dan verdien je daarmee nog eens twee maanden gratis deelname. Bij 3 personen 3 maanden, etc etc.

Als bijvoorbeeld 6 personen gebruik maken van je code dan heb je uiteindelijk 6 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 = 21 maanden gratis deelname aan AOV Fonds Kunst en Cultuur verdient! Kan dus aardig oplopen zo.

Zijn er nog regeltjes?

Er zijn natuurlijk wel een paar regeltjes van toepassing. Weet waar je aan begint en check dit document even!

Wellicht leuk om te weten dat deze gratis maanden gewoon bovenop eventuele kortingsacties op het inschrijfgeld komen. Zou flauw zijn dat niet te doen toch?

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over het AOV Fonds Kunst en Cultuur. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.