Stem je gewenste inkomensniveau af

Als je mee gaat doen met het AOV Fonds Kunst en Cultuur, stemmen we je gewenste inkomensniveau met je af. Daarbij kijken wij ook naar je inkomen uit onderneming. Dat klinkt moeilijk, maar het valt reuze mee. Lees er hieronder meer over.

Waarom stemmen we je inkomen af?

Wij merken dat mensen graag even willen sparren over hoe ze het inkomensniveau moeten bepalen en of ze wel aan de criteria voldoen. In het belang van jou en van alle andere deelnemers vragen we informatie van jou over jouw inkomsten. Zo kunnen we controleren of het inkomensniveau dat jij kiest, niet hoger is dan 80% van jouw (verwachte) inkomen uit onderneming. Zo weet iedereen zeker dat er geen ongezonde prikkel is om je ziek te melden als je niet echt ziek bent. Zelf eerst even checken kan hier.

Wat vragen we van je?

Wat we willen zien is een inschrijving van de KvK. En cijfers waarmee jij kunt laten zien wat jouw inkomen uit onderneming is. Denk bijvoorbeeld aan je jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting, enzovoorts. Startende ondernemers kunnen hun verwachte inkomen uit onderneming laten zien aan de hand van opdrachten, uurtarief en, als je die al hebt, je eerste BTW-aangifte(s).

Hoe pakken we dat aan?

Als je een afspraak maakt, bellen we jou op het afgesproken tijdstip. Via Teamviewer (een programma dat je gratis kunt downloaden) maken we op afstand verbinding met jouw computer. We kijken dan samen naar jouw cijfers zonder dat je ons iets hoeft te mailen of iets hoeft te uploaden.
Natuurlijk blijft alle informatie onder ons. Wij hebben een geheimhoudingsverklaring getekend.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over het AOV Fonds Kunst en Cultuur. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.